fbpx

Индивидуалната терапия на зависими е шанс за връщане към нормалния живот и достойнството. В нашата Клиника осигуряваме отлични условия за индивидуална работа на терапевти, терапевтичната ви програма и цялостна помощ за вашето семейство и близки ще бъдат съобразени с всеки един пациент. А като съществена част от модел „Минесота“, която дава голям ефект, престой по време на лечение с други хора, преживяващи подобни трудности помага за оздравяването на пациента.

Вземайки решение да се избавите от заболяването си правите първа и основна стъпка  към преодоляването на зависимостта. Нашата задача е да ви помогнем да спечелите както малките битки, така и цялата война. А за целта индивидуалният подход е основата, върху която ще се гради лечението ви.

От деня на пристигането ви ще се срещнете с вашия индивидуален терапевт. Използвайки специална методика за вас ще бъде изготвен индивидуален план, който заедно с вашия терапевт ще следвате през тези 28 дни. Подбраният от нас екип има богат опит в лечението на зависимости  и ще имате възможност да се убедите лично в това. Разбирайки, че зависимостта е вашето заболяване, с помощта на интензивна и специализирана методика ще стигнете до излекуване.