fbpx

Курсът за интензивна терапевтична помощ на зависими от алкохол, хазарт, наркотици, интернет, комбинирана зависимост „ЧИСТ ЖИВОТ“ се провежда от квалифицирани специалисти, които още от първия ден ще подходят към зависимите с необходимото разбиране относно възникването и протичането на заболяването.

Ние знаем как да ви помогнем в най-трудния момент на терапията, по време на пристъпи на „глада“ и знаем как да окажем подкрепа на близките ви.

Създадохме за вас първа терапевтична помощ в България, като прилагаме този модел на интензивна терапия в цялата му същност – с 8 обучени терапевти, преминали през квалифициран курс на обучение, обучен помощен екип, грижливо подбрано място за преминаването през терапията - близо до София, с удобни и комфортни стаи - никой и нищо няма да смущава вашето желание за лечение.

За да бъде терапията максимално ефективна за вас, ще бъдете настанени в комфортни условия, нямащи нищо общо с лечебни или казармени. За нас сте скъп гост.

Терапевтичната помощ при нас обхваща освен зависими пациенти, но и техните семейства и близките им. Индивидуално подбрана програма за всеки пациент и опитни специалисти ще ви позволят да се върнете към стария си живот без зависимости в подготвена за това среда.

За нас няма значение от колко време сте зависими, винаги има шанс да се върнете към предишния си живот без зависимости – имайте доверие в нас и ще ви отговорим с най-висока степен на професионализъм.

Един от най-важните аспекти, които стриктно спазваме – това е КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ И ПЪЛНА ДИСКРЕТНОСТ.  

Благодарение на местоположението, което избрахме за провеждане на терапията, далеч от градските изкушения, можете да сте сигурни, че никой няма да разбере за вашия проблем и причините да потърсите нашата помощ.

Познавайки задълбочено всички начини на помощ на зависими в България сме категорични, че при нас вие ще получите най-добрата и квалифицирана помощ.

Ако вече ви се е случвало да търсите помощ чрез индивидуална работа с психолог, подлагали сте се на дългосрочна резидентна грижа в център за психосоциална рехабилитациа за 6-12 месеца, познавате работа на центрове за психиатрична помощ – то вие ще оцените по достоинство комфорта и нивото на терапевтичната помощ, предлагана при нас.

Времето ви при нас ще бъде възможно най-добре организирано и всяко едно събитие или среща има своето предназначение, което следва модела „Минесота“. Тук няма да имате време за скучаене и празни размисли - вашето време е времето ви за действие и съответно време за промяна.

Вашата промяна ще дойде от вашите ресурси, които ще възстановим заедно. Критиките и обвиненията ще останат навън и няма да са част от живота ви тук.

Целта ни е да помагаме и подкрепяме тези, които не могат сами да се справят с това тежко заболяване, но имат желание да получат помощ.