fbpx

Клиника за интензивна терапевтична помощ на зависими от алкохол, хазарт, наркотици, интернет, комбинирана зависимост „28 дни, за да си чист“ сътрудничи само с квалифицирани специалисти, които още от първия ден ще подходят към пациентите с необходимото разбиране относно възникването и протичането на заболяването.

Ние знаем как да ви помогнем в най-трудния момент на терапията, по време на пристъпи на „глада“ и знаем как да окажем подкрепа на близките ви.

Създадохме за вас първа терапевтична Клиника в България, който прилага този модел на лечение в цялата му същност – с 10 обучени терапевти, преминали през квалифициран курс на обучение, обучен помощен екип, грижливо подбрано място за преминаването през терапията - близо до София, с удобни и комфортни големи стаи - никой и нищо няма да смущава вашето желание за лечение.

За да бъде терапията максимално ефективна за вас, ще бъдете настанени в комфортни условия, нямащи нищо общо с лечебни или казармени.

Терапевтичната помощ в Клиника „28 дни, за да си чист“ обхваща освен болните от зависимост пациенти, но и техните семейства и близките им. Индивидуално подбрана лечебна програма за всеки пациент и опитни специалисти ще ви позволят да се върнете към стария си живот без зависимости в подготвена за това среда.

За нас няма значение от колко време сте болни от зависимост, винаги има шанс да се върнете към предишния си живот без зависимости – имайте доверие в нас и ще ви отговорим с най-висока степен на професионализъм.

Един от най-важните аспекти, които стриктно спазваме – това е КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ И ПЪЛНА ДИСКРЕТНОСТ.  

Благодарение на местоположението, което избрахме за провеждане на терапията, далеч от градските изкушения, можете да сте сигурни, че никой няма да разбере за вашия проблем и причините да посетите нашата Клиника.

Познавайки задълбочено всички методи на терапевтичната помощ на зависими в България сме категорични, че при нас за 28 дни ще получите най-добрата и квалифицирана помощ.

Ако вече ви се е случвало да търсите помощ чрез индивидуална работа с психолог, подлагали сте се на дългосрочна терапия за 6-12 месеца, познавате работа на центрове за психиатрична помощ – то вие ще оцените по достоинство комфорта и нивото на терапевтичната помощ, предлагана при нас.

Времето ви в Клиниката е възможно най-добре организирано и всяко едно събитие или среща има своето предназначение, което следва модела „Минесота“. Тук няма да имате време за скучаене и празни размисли - вашето време е времето ви за действие и съответно време за промяна.

Вашата промяна ще дойде от вашите ресурси, които ще възстановим заедно. Критиките и обвиненията ще останат извън нашата Клиника и няма да са част от живота ви тук.

Създадохме тази Клиника за лечение на зависимости, за да помагаме и подкрепяме тези, които не могат сами да се справят с това тежко заболяване.

За съжаление да се лекува зависимост не е лесно. Изисква много време, търпение и себеотрицание и преди всичко важна е помощта на специалисти по терапия на зависимости, терапевти и психолози (задължително сертифицирани).

Вземете ли решение да преминете през терапия в нашата Клиника, вече не е нужно да се тревожите за живота си – в сигурни ръце сте. Всичко, от което имаме нужда, за да започнем лечението, е само вашето съгласие. Осъзнаете ли, че в този момент имате нужда от интензивно, професионално лечение в Клиника – това ще промени живота ви.

Изборът, който трябва да направите, е дали искате да живеете с болестта си или искате да живеете живота си пълноценно.